Golf banerne – 18 huls og 9 huls

Golf banerne

18 huls og 9 huls

I Langesø er der 3 forskellige muligheder for at spille golf.

Himalaya Putting Green Pay & Play

Himalaya putting golf er en putting green inspireret af den på Sct. Andrews berømte putting green, som giver en helt unik oplevelse for både golfere og ikke golfere.

Langesø Golf 18 holes Master Course

Banen er en 18 hullers par 71.

Langesø Golf par 3 Pay & Play

Banen er en 9 hullers par 3 bane, hvor hullernes længde varierer fra 63 til 105 meter.

One of the best danish golf courses

Langesø Golf 18 holes Master Course

Langesø golfbane er anlagt med allerstørste hensynstagen til naturen, man har en følelse af, at banen altid har ligget der, hvilket giver en unik og beroligende naturoplevelse. Efter runden har man en fornemmelse af, at man har gået en tur i skoven, samtidigt med,  at man har dyrket sin sport.
Banen er en 18 hullers par 71 bane og er i forhold til mange andre baner ikke lang, men banens design og naturen giver andre udfordringer undervejs, hvilket betyder, at det anbefales, at man på denne bane tænker golf og tager stilling til de ”risk and reward” slag, som man vælger at tage.

På banen er der 4 forskellige teesteder 58, 53, 50 og 45, alle tal som relatere til banens længde fra de enkelte teesteder – ved valg af teested anbefaler vi, at man ud fra ens egen ”carry” længde vælger det teested, som passer. Dette igen for at give den bedst mulige oplevelse på banen.

Vi anbefaler følgende valg af teesteder:
Tee 58: Dette teested anbefales til elitespillere eller meget øvede spillere med en carry længde på minimum 180 meter.
Tee 53: Dette teested anbefales for den øvede spiller med en carry længde på minimum 130 meter.
Tee 50: Dette teested anbefales spillere med en carry længde på minimum 100 meter.
Tee 45: Dette teested anbefales spillere med en carry længde på minimum 70 meter.

Pay and Play

Langesø Golf par 3 Pay & Play

Pay & Play

Himalaya Putting Green

Himalaya putting golf er en putting green inspireret af den på Sct. Andrews berømte putting green, som giver en helt unik oplevelse for både golfere og ikke golfere. Himalaya Putting golf er et område, hvor man med putter skal ”bestige” diverse knolde og bakker, og hvor man i sine put skal forsøge at regne de fald og drejninger ud, som bolden vil tag i forsøget på at putte den i hul – hastigheden på Himalaya er ikke helt så hurtig som på den normale putting green og de greens, der er på Langesø Golfbane da dette ville gøre spillet på Himalaya næsten umuligt, og boldene ville samle sig i de laveste områder. Ikke etablerede golfere vil kunne opleve dette som en mere avanceret form for minigolf, som dog ligger meget tættere på ”rigtig” golf. Den etablerede golfer vil kunne bruge det til både at lære fald mv., men vigtigst af alt er at det at spille på Himalaya en oplevelse i sig selv, som giver masser af stemning – mange bruger Himalaya til at afgøre hvem, der skal betale den næste øl i Douglashuset.
Miljø

Sprøjtemiddelindberetning

Click venligst her for at læse om Langesø Golf´s offentliggørelse af sprøjtemiddelindberetning for 2019 til Miljøstyrelsen (del 1, del 2) .