Afslutningsmatch på søndag d. 28.10.2018

/ oktober 18, 2018/ Turneringer

Det bliver en Texas Scramble og Udo (Chefgreenkeeperen) har som sidste år gjort sig mange tanker om at sætte banen ekstra svært og skægt op til lige netop denne dag – det er en såkaldt ”greenkeeperens revanche”. Det bliver spændende at se hvad greenkeeperne finder på i år, en ting er sikkert, det bliver årets sjoveste og mest alsidige klubturnering! Tilmeldingen skal ske via GolfBox.

Efter runden er spisning i Douglashuset, hvor der denne gang er en wienerschnitzel med i matchfee – drikkevare er som altid for egen regning.

I forbindelse med præmieoverrækkelsen vil Hans komme og fortælle om året der er gået samt planer mm. for de kommende år, er der medlemmer som ikke kan få passet turneringen ind i kalenderen er disse selvfølgelig velkommen til at komme og deltage i både spisning og information.

Præmieoverrækkelse for de sidste turneringer i ECCO Super 9 series vil også blive afholdt i forbindelse med denne turnering.