ECCO SUPER 9 SERIES

/ juni 18, 2018/ Turneringer

Som noget helt nyt vil der i løbet af året blive afholdt 6 golfturneringer hvor der ”kun” spilles 9 huller, disse turneringer er et helt nyt koncept under ECCO Touren som vi som ECCO Tour bane har mulighed for at deltage i.

Turneringerne bliver lagt op så man kan tilmelde sig forskellige starttider, men passer disse tider ikke ind i ens planer kan man også spille runden udenfor disse tidspunkter (dette kræver dog at man har en handicap spiller med som markør – denne behøves ikke at deltage i turneringen).

De gange hvor turneringen afholdes om mandagen kan man godt vælge at runden i DGG er tællende. Det kræver dog at man inden start har tilmeldt sig turneringen og har hentet et scorekort i shoppen inden runden.

Turneringen er en åben turnering og alle med handicap op til handicap 54 kan deltage.

 

Turneringsdatoerne for ECCO SUPER9SERIES er:

  • 18. juni 2018
  • 27. juni 2018
  • 17. August 2018  – efter denne runde vil der blive afholdt præmieoverrækkelse for de første 3 turneringer
  • 27. August 2018
  • 5. september 2018
  • 14. september 2018 – efter denne runde vil der blive afholdt præmieoverrækkelse for de sidste 3 turneringer

Turneringsfee per runde 75 kr. – køb deltagelse i alle 6 for 450 kr. og få en PING Logo polo med i prisen (værdi 399 kr.). – deltagelse i alle turneringer købes i shoppen.

 

Matchformat:

 Matchformatet er Stableford over 9 huller:

Deltagere spiller i tre rækker: Brutto, A (optil hcp. 22) og B rækker (fra hcp 22,1 – 54)

 

Vinderen i brutto rækken kan være den samme som vinderen i A eller B række i de enkelte matcher, man kan dog kun vinde præmier i én række

  • Såfremt  vinderen af Brutto rækken også er i præmierne i A eller B rækken, går denne præmie videre. Spilleren får dog lov at beholde sin rangliste plads i begge rækker.

I tilfælde af lige scores er laveste handicap gældende.

 

Præmier:

Der vil til hver afdeling være præmier til de 3 bedste i hver række. 

De tre bedste vinderscores i hver række (Brutto, A + B række) over sæsonens 3-6 afdelinger vinder en plads på klubbens Pro-Am hold til finalematchen 3. oktober i Himmerland

 

Sådan findes de 3 bedste vinderscores:

Når alle afdelinger i en klub er afviklet, findes de tre spillere der skal udgøre holdet i ECCO 9 Series Finalen.

De tre højeste vinderscores i hver række får en plads.

Den højeste vinderscore i hver række findes ved at sammenholde resultaterne fra en klubs 3-6 afdelinger. Har en spiller eks. vis lavet 21 point i afdeling 2, men en anden spiller laver 22 point i afdeling 6. Så er spilleren med de 22 point vinder af ranglisten og den ene plads på klubbens hold i finalen.

Har to spillere opnået den samme score i to forskellige afdelinger og deler en placering, er det laveste HCP for spillerne da de opnåede scoren, der er afgørende.

Såfremt rangliste vinderen af en række også bliver samlet vinder af en anden række, vil spilleren tage pladsen i den højeste række (Brutto, A, B) og pladsen i den anden række bliver givet til næsthøjeste vinderscore