Regionsgolf 2018

/ februar 28, 2018/ Turneringer/ 0 comments

Regionsgolf Danmark er en af de største turneringer overhovedet i Danmark, hvis vi ser på deltagerantallet, og selvfølgelig er Langesø Golfs medlemmer også med. Vi deltager med et hold i B-rækken. Det vil sige handicap bestemt for spillere med et handicap mellem 11,5 og 18,4.

Du finder alle relevante oplysninger om Regionsgolf Danmark på denne hjemmeside. Vores ene hold kan du følge her Regionsgolf Danmark. Vi har i år et seniorhold tilmeldt – SC8. Kriteriet for at være med er blot, at man er eller vil fylde 50 år i år. Du tror måske lige, det er noget for dig?

Af Veteranhold har vi i år tilmeldt to hold. Her er kriteriet, at man er fyldt 60 år inden udgangen af i år. B-holdet består af en række ”faste” spillere. Status af B-hold er tilkæmpet i turneringen gennem sejre i turneringen de seneste år. Der er seks stamspillere og et antal reserver.

Der i mod er C-veteranholdet bredere repræsenteret. Her prøver holdkaptajnen at skaffe spilletid til alle, som er interesseret. I år deles 14 spillere om pladserne. Til hver kamp skal der bruges fire herrespillere og to damer.

I år har vi også tilmeldt et superveteranhold. Her er kriteriet for at deltage, at man er fyldt 70 år inden 2019. Du kan holde øje med alt vedrørende turneringen f.eks. stillingerne her.

Spillere fra Langesø kommer ud at opleve tre andre baner i regionen, og vi har også tre hjemmekampe, hvor vi kan imponere andre klubbers spillere med vores skønne bane.

Langesø Golf medlemskab – klik here!

Leave a Comment