Husk afslutningsmatchen på søndag d. 29.10.2017

/ oktober 25, 2017/ Turneringer/ 0 comments

Husk afslutningsmatchen på søndag d. 29.10.2017

Det bliver en Texas Scramble og Udo (Chefgreenkeeperen) har bedt om at få lov til at sætte banen ekstra svært op den dag, han kalder det ”greenkeeperens revanche”. Det bliver spændende at se hvad greenkeeperne finder på, en ting er sikkert, det bliver årets sjoveste klubturnering! Tilmeldingen skal ske via Golfbox.

På billedet er Udo i gang med at overveje hvor flaget på hul 7 skal være – I vil få både pin-placeringer og forhindringer som I til hverdag ikke vil opleve. en ting er helt sikkert Udo vil grine hele vejen rundt når han sætter banen op!

Sidste dag for tilmelding er torsdag d. 26 kl. 12.00.

HUSK AT SÆTTE KLOKKEN TILBAGE, da vi går over på vintertid den dag!

Tilmeld dig nu!!!

Leave a Comment