Velkommen til det nye setup i Langesø Golf

/ juli 5, 2017/ Info om Langesø Golf/ 0 comments

Vi er glade for, at så mange medlemmer har valgt at fortsætte i Langesø Golf. Vi glæder os til det nye setup og ser frem til at møde hver og en af Jer i klubben igen. Da alt er nyt for os, kan der godt være lidt udfordringer, så vi håber, at I vil tage godt imod det nye team i klubben. Én ting er sikkert, vi vil gøre vores bedste for at oplevelsen bliver rigtig god Jer alle.

Åbningsturnering d. 5 august
Da mange er på ferie i juli måned, har vi valgt at afholde åbningsturneringen d. 5 august.
Man tilmelder sig på Golfbox, og der vil være plads til 100 deltagere. Turneringen er kun for LG medlemmer.
Der vil være masser af gode præmier. Vi starter med morgenmad i Cafe Victoria Douglas Huset, hvorefter der vil være gunstart på mesterskabsbanen.
Pris 100 kr.DGU kort og bagskilt
Du kan fra lørdag d. 1 juli kl. 08.00 hente dit nye DGU kort og bagskilt i shoppen.Greenkeeperne

Efter en veloverstået ECCO Tour, hvor banen blev rost til skyerne af alle spillerne, er Udo og hans team gået i gang med at tage sig lidt af greens, som under et sådanne arrangement bliver presset til bristepunktet. I vil i den forbindelse opleve at greens over de næste uger vil ændre farve en smule, da de nu gødes med en flydende gødning som er lavet specielt til vores greens. Samtidigt bliver de sprøjtet med et middel, der kan betegnes som et afspændingsmiddel, dette for at øge græssets evne til at optage vand, og dermed forebygge tørkepletter på greens.Club 45

Club 45 fortsætter hele juli måned igennem med samme tider som normalt.
Tirsdag kl. 17-18
Lørdag kl. 11-12
Der vil være banetur tirsdag d. 4 juli samt tirsdag d. 11 juli for dem, der mangler at få gennemført dette, begge dage er der banetur fra kl. 17-19.


Rejser
Vi har lavet et samarbejde med Holstebro RejseCenter og udbyder en luksusrejse til Sydafrika. Derudover har Jette Bjerg og Bent Bjerg lavet en tur til Bornholm i september. Kontakt os endelige, såfremt der er spørgsmål.


Udvalg i den nye klub
Der arbejdes på højtryk for at få de sidste udvalg på plads, vi er stort set i mål. Når alle udvalg er på plads kan de findes her på siden.


Endnu gang tusind tak fordi i bakker op om Langesø Golf. Vi glæder os til at tage imod jer her på Langesø og se jer nyde den naturskønne bane.

Leave a Comment